A kávé, ami lendületbe hoz


Egy régi álmom hívta életre jelen vállalkozásomat, mely a kávéhoz köthető, a kávézás élményéhez és hangulatához. Ezért is lett a mottóm ,, A kávé, ami lendületbe hoz", de nemcsak lendületbe, hanem egy jó kávé mellett össze is hozza az embereket egy kis beszélgetésre, társalgásra.

Szeretnék az embereknek a hazai pörkölők által kínált mindig friss pörkölésű terület és farm szelektált minőségi kávékon keresztül új kávés élményeket adni.

Lehetőséget szeretnék teremteni ahhoz, hogy ezért az élményért ne engem kelljen felkeresni, hanem én vigyem el az embereknek a kóstolás lehetőségét. Ezért építettem erre a célra egy egyedi, exkluzív megjelenésű mozgó kávézót, hogy méltó minőségben tudjam prezentálni a különböző italokat. A termékkínálat fő gerince a kávé köré épül, de mindenki számára elérhető italválasztékot álmodtam meg a gyerekektől az idősebb korosztályig bezárólag.

Az autó megépítésénél két fő szempontom volt, az egyik az egyedi megjelenés mind kívül mind belül, a másik az italválasztékhoz funkcionálisan megépített belső egyedi és exkluzív kialakítás. Mivel az autóból csak italok kerülnek kiszolgálásra, fontosnak tartom a választék lehetőségének biztosítását, és a prémium minőségi kínálatot. Az értékesítési rendszer kétféle eladást tesz lehetővé, az első a papírpoharas elvihető szolgáltatás, a második a privát céges, vagy zártkörű üvegpoharas kiszolgálás. Termékeim kiválasztásánál az egyik legfontosabb tényező a hazai minőségi italkínálat bemutatása minden oldalról. Célom a hazai termelőket előállítókat előnyben részesíteni, hiszen idehaza is kiváló és sokoldalú termékekkel rendelkezünk minden téren.